Plavajoči meni Mailing
Plavajoči meni YouTube
Plavajoči meni Instagram
Plavajoči meni FB

Nega telesa je v sodobnem času obvezen del lepotne rutine. Vsakodnevni stres, pomanjkanje časa in utrujenost nam jemljejo energijo in vplivajo na naše splošno počutje. Malo razvajanja nam povrne atome moči in nas spravi v dobro voljo.

 

V ponudbi imamo izjemno kakovostna olja za masažo znamke BCL in samoporjavitvene kreme za telo Body Drench QuickTan.

 

BCL je linija, ki se lahko pohvali s certificiranim organskimi sestavinami in visokokakovostnim arganovim oljem. Izbrane kombinacije linij so razdeljene na štiri različne dišave - mandarina in mango, limonina trava in zeleni čaj, bela čokolada in med ter sivka in meta, ki ustvarijo ultimativno SPA doživetje. Masažno olje se hitro vpije in na koži pusti svilnat in gladek občutek, prijeten sijaj in prefinjen vonj.

 

Nežno zagorela koža čez vse leto je povsem enostavna z izdelki Body Drench QuickTan. Samoporjavitev velja za bolj zdravo alternativo doseganju zagorele polti v primerjavi z izpostavljanjem soncu ali obisku solarija. Kvalitetni losjoni za samoporjavitev se hitro vpijajo v kožo in ne puščajo lis ali madežev. Z nežnim učinkom zagorelosti dosežemo najboljše rezultate, saj se koža z nanosom samoporjavitvenega losjona obenem tudi neguje in vlaži.

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

NEGA TELESA

BCL masažno olje s sivko in meto
Masažno olje iz organskih sestavin z vonjem sivke in mete.
Cena z DDV:
15,00 €
BCL masažno olje z mandarino in mangom
Masažno olje iz organskih sestavin z vonjem mandarine in manga.
Cena z DDV:
15,00 €
BCL masažno olje z limonino travo
Masažno olje iz organskih sestavin z vonjem limonine trave in zelenega čaja.
Cena z DDV:
15,00 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče